JMI_Media_Ad

Reclamebureau JMI Media

6 reviews

Zuid-Holland

  • Venkelbaan 24, 2908 KE Capelle aan den IJssel
  • 010-2207390
Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.JMI Media is de specialist in het ontwikkelen van professionele websites

JMI Media is een allround reclame bureau uit Rotterdam dat is opgericht in 2009 door een groep
professionals dat al vanaf 1998 bezig is met reclame, marketing, vormgeving, internet, software en programmeren. Aan kennis en ervaring ontbreekt ons dus helemaal niets.

Ervaren op het gebied van online- en printmediaJMI_Media_Ad
Zoals het gezegde klinkt stoot een ezel zich geen twee keer aan dezelfde steen en hebben wij alle klappen van de zweep al meegemaakt. Precies om die reden kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn, omdat we exact weten wat er nodig is om tot een perfect eindresultaat te komen.

Sterk door verscheidenheid in disciplines
Vanwege de verscheidenheid in disciplines onder onze professionals – zoals logo’s, huisstijl ontwerp, brochure ontwerp, website design en diverse codeertalen – zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden op het gebied van marketing, communicatie, grafisch ontwerp en internettechnieken. Bij al onze geboden diensten staat de promotie en omzetverhoging van uw bedrijf centraal. Uw wens is ons werk, of u nu op zoek bent naar een simpele website die weinig onderhoud kost, of juist naar een website die dagelijks van meerdere updates moet worden voorzien.

JMI Media neemt al uw zorgen uit handen
U bent bij JMI Media overigens niet alleen aan het juiste adres om een professionele website te laten maken. Ook als u op zoek bent naar printmedia-uitingen zoals visitekaartjes, brochures, flyers of promotiemateriaal kunnen wij u perfect van dienst zijn. Onze kracht zit in de combinatie van specialisten in diverse disciplines, zodat u met uw complete bedrijfsuitingen bij ons terecht kan. Één bedrijf dat al uw zorgen uit handen neemt; dat is JMI Media. Neem een kijkje op onze website, bekijk de portfolio of neem contact op voor een geheel vrijblijvende offerte; wij horen graag uw wensen!


Bekijk snel onze website: WWW.JMI.MEDIA

16 juli 2019

Top zaak! Snel gewerkt, vlotte communicatie, en goede service! Ik zou dit aan iedereen bevelen.

  • Lid sinds: 15 oktober 2018

15 oktober 2018

Super fijn bedrijf. Alles wordt keurig besproken en afgehandeld, denkt met de klant mee en heeft altijd het beste met de klant voor. Totaal geen spijt dat ik hier mijn marketing heb laten doen.

12 juni 2018

Vandaag langs geweest op de zaak van JMI Media. Hele fijne service en persoonlijke aandacht van de klanten verdienen. Veel respect behandeld en geen klachten. Prima werk geleverd en altijd behulpzaam op elk aspect.

2 mei 2018

Vandaag op bezoek geweest bij JMI Media in Capelle aan den IJssel. Heel vriendelijk personeel en met het hoogste respect behandeld. Goed mijn ideeën bespreekbaar gemaakt en ook nog goede ideeën opgedaan van de vormgevers. Ik zie uit naar onze samenwerking in de toekomst. 5 sterren voor mij!

  • Lid sinds: 19 maart 2018

19 maart 2018

Net een huisstijl laten ontwerpen bij JMI Media. Top service, vriendelijk personeel en een heerlijke koffie! Zeer tevreden!

  • Lid sinds: 18 maart 2016

18 maart 2016

Ik heb vorige week een nieuw bedrijfslogo, briefpapier, visitekaartje en flyers laten ontwerpen bij JMI Media. Ik ben zeer tevreden met het geleverde resultaat.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 ReclameIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar